Качественное исследование сингулярной задачи Коши - Зернов, А.Е.; Кузина, Ю.В. (Український математичний журнал, 2003)
Доведено існування неперервно диференційовних розв'язків x:(0,ρ]→R з потрібними асимптотичними властивостями при t→+0 та визначено кількість цих розв'язків. We prove the existence of continuously differentiable solutions x:(0,ρ]→R with required asymptotic properties as t→+0 and determine the number of these solutions.