Срединно-усеченные симплексы в четырехмерном аффинном пространстве - Резникова, Ю.С. (Український математичний журнал, 2007)
Наведено загальний геометричний опис, а також характеристики Ейлера – Пуанкаре серединно-зрізаних симплексів у чотиривимірному афінному просторі. Продемонстровано зв'язок подібних геометричних об'єктів із чотиривимірними аналогами трикутної серветки Серпінського. We present the general geometric description and the Euler – Poincare characteristics of middlesectioned simplexes in the four-dimensional affine space. We demonstrate the relation between such
geometrical objects and four-dimensional analogs of the triangular Serpinski napkin.