О наилучшем приближении классов сверток периодических функций тригонометрическими полиномами - Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 1995)
Запропоновані достатні умови належності ядер до класу Nn , що дало змогу в деяких випадках знайти точні значення величин найкращих наближень класів згорток тригонометричними поліномами в метриках С і L. We present sufficient conditions for kernels to belong to the class N n*. In certain cases, this enables us to find exact values of the best approximations of classes of convolutions by trigonometric polynomials in the metrics of C and L.