Краевые задачи для нелинейного гиперболического уравнения с дивергентной частью и с лапласианом Леви - Феллер, М.Н. (Український математичний журнал, 2012)
Для нелiнiйного гiперболiчного рiвняння з дивергентною частиною та з нескiнченновимiрним лапласiаном Левi ∆L запропоновано алгоритм розв’язку крайової задачi та крайової зовнiшньої задачi. We propose an algorithm for the solution of the boundary-value problem
and the external boundary-value problem
for the nonlinear hyperbolic equation
with divergent part and infinite-dimensional Lévy Laplacian ∆L.