Спектральна задача для розривного iнтегро-диференцiального оператора - Кескін, Б.; Озкан, С.А. (Український математичний журнал, 2012)
Отримано зображення розв’язкiв розривного iнтегро-диференцiального оператора. Описано асимптотичну поведiнку власних чисел та власних функцiй цього оператора. A representation of solutions of a discontinuous integro-differential operator is obtained. The asymptotic behavior of the eigenvalues and eigenfunctions of this operator is described.