О прямых методах решения регуляризованных уравнений - Переверзев, С.В.; Солодкий, С.Г. (Український математичний журнал, 1995)
Встановлено, що застосування так званих адаптивних прямих методів до наближення розв'язків рівнянь Фредгольма І роду веде до більш економічного способу скінченної апроксимації, ніж традиційні підходи. We prove that the application of so-called adaptive direct methods to approximation of Fredholm equations of the first kind leads to a more economical way of finite-dimensional approximation as compared with traditional approaches.