Щеплення видів роду Pinus L. на P. pallasiana D. Don. в умовах південного сходу України - Соломаха, Н.Г. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати робіт зі щеплення видів роду Pinus L. на виробничі культури P. рallasiana D. Don. Визначено приживлюваність і збереженість щеп різних видів та форм. Представлены результаты работ по прививкам видов рода Pinus L. на производственные культуры P. рallasiana D. Don. Определена приживаемость и сохранность прививок различных видов и форм. Results of investigation on grafting of Pinus L. species to man-made stands of P. рallasiana D. Don are presented. Establishment and viability of grafting of different species and forms are determined.