Про деякі властивості опуклих функцій - Степанець, О.I.; Шидлiч, А.Л. (Український математичний журнал, 2007)
Установлен ряд новых результатов для выпуклых вниз функций, исчезающих на бесконечности. We obtain some new results for convex downwards functions vanishing at infinity