Асимптотична стійкість у середньому квадратичному розв'язків систем стохастичних диференціальних рівнянь з випадковими операторами - Юрченко, І.В.; Ясинськая, Л.І.; Ясинський, В.К. (Український математичний журнал, 1995)
Одержані умови асимптотичної поведінки тривіального розв’язку систем стохастичинх диференціальних рівнянь з випадковими операторами. We obtain conditions of asymptotic behavior of trivial solutions of systems of stochastic differential equations with random operators.