Про перетин рівня процесами, що задаються сумами випадкового числа доданків - Гусак, Д.В. (Український математичний журнал, 1995)
Вивчається сумісний розподіл граничних функціоналів, пов’язаних з перетином додатного та від’ємного рівня процесом, що складається з однорідного процесу Пуассона та процесу, який задається сумою випадкового числа неперервно розподілених доданків. We study the joint distribution of boundary functionals related to the crossing of a positive (negative) level by a process consisting of a homogeneous Poisson process and a process defined by sums of a random number of continuously distributed terms.