Приближение классов непрерывных функций обобщенными суммами Валле Пуссена - Новиков, О.А.; Рукасов, В.И. (Український математичний журнал, 1995)
Вводяться узагальнені суми Валле Пуссена і досліджуються їх апроксимаційні властивості на классах неперервних періодичних функцій. We introduce generalized de la Vallée-Poussin sums and study their approximation properties for the classes of continuous periodic functions.