Нелокальные двухточечные краевые задачи в слое с дифференциальными операторами в краевом условии - Фардигола, Л.В. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано критерії коректності та сильної коректності (згладжування розв'язків порівняно до заданих функцій) крайових задач у нескінченному шарі для лінійних еволюційних диференціальних рівнянь з частинними похідними. Крайова умова є нелокальною і зв'язує значення шуканої функції та її похідних відносно просторових змінних на зсувах всередину шару компонент зв'язності його межі. We obtain criteria of well-posedness and strong well-posedness (smoothing of solutions as compared with given functions) of boundary-value problems for linear partial differential evolution equations in an infinite layer. The boundary condition is nonlocal and gives a relation between the values of the unknown function and its derivatives with respect to spatial coordinates on shifts of connected components of the boundary of the layer inside the layer.