О конечных группах, все неприводимые характеры которых принимают не более двух ненулевых значений - Жмудь, Э.М. (Український математичний журнал, 1995)
Наведено опис скінченних груп, всі незвідні комплексні характери яких набувають не більше двох не нульових значень. We give a description of finite groups all irreducible characters of which take at most two nonzero values.