Аппроксимация аналитических функций полиномами, «близкими» к полиномам наилучшего приближения - Маймескул В.В. (Український математичний журнал, 1992)
Досліджується швидкість апроксимації аналітичних функцій у внутрішніх точках ком-пактів, що мають зв’язне доповнення, поліномами, «близькими» до поліномів найкращого наближення. The rate of approximation of analytic functions at interior points of compact sets with connected complement by polynomials “close” to polynomials of best approximation is investigated.