Свойства решений полулинейных эллиптических систем недивергентного вида - Калита Е.А. (Український математичний журнал, 1992)
Results on the existence of finite and infinite singular points are obtained for multilinear elliptical systems that satisfy an analogue of the Cordes condition. Для напівлінійних еліптичних систем, які задовольняють аналогу умови Кордеса, одержані результата про неіснування скінченних і нескінченних особливих точок.