Поиск на частично упорядоченных структурах - Скобелев В.Г. (Український математичний журнал, 1992)
Розроблені загальні методи пошуку мінімальних та тупикових виграшних операторів для класу джерел, наділених структурою часткового порядку. Показана застосовність одержаних результатів до розв’язку задач теорії експериментів з автоматами та мінімі-вації булевих функцій. General methods are developed to search for minimal and dead-end payoff operators for a class of sources endowed with a partial order structure. It is shown that the results can be used in the design of experiments with automata and in the minimization of Boolean functions.