О продолжении непрерывных функций, заданных на окружности - Андриюк, Е.П. (Український математичний журнал, 2004)
Розглядається проблема продовження неперервної функції, заданої на колі, у внутрішність круга без критичних точок. We consider the problem of the extension of a continuous function defined on a circle to the interior of the disk without critical points.