Звідність нелінійної коливної системи з імпульсною дією в околі інтегрального многовиду - Самойленко, А.М.; Петришин, Р.І.; Дудницький, П.М. (Український математичний журнал, 2004)
В околі асимптотично стійкого інтегрального многовиду багаточастотної системи з імпульсною дією у фіксовані моменти часу здійснено декомпозицію рівнянь для кутових та позиційних змінних. In the neighborhood of an asymptotically stable integral manifold of a multifrequency system with pulse influence at fixed times, we perform a decomposition of the equations for angular and position variables.