Особливості таксаційної будови вільхових деревостанів середньої течії Сіверського Дінця - Стороженко, В.І.; Пастернак, В.П. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати досліджень таксаційної будови вільхових деревостанів у середній течії Сіверського Дінця. Проведено розрахунки статистичних показників розподілу дерев за діаметром, установлено залежність між рангами та редукційними числами. Представлены результаты исследований таксационного строения ольховых древостоев. Проведены расчеты статистических показателей распределения деревьев по диаметру, установлена зависимость между рангами и редукционными числами. Results of taxation structure studies of alder forest stands are presented. Evaluation of statistical indices of distribution of tree diameter is realized, dependence between ranges and reduction numbers is determined.