Парные произведения модулей семейств кривых на римановом листе Мебиуса - Охрименко, С.А.; Тамразов, П.М. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджено парні добутки модулів сімей кривих на рімановому листку Мьобіуса та одержані оцінки для цих добутків. Як один із множників розглядається модуль сім'ї дуг з широкого класу таких сімей (і для кожної з них знайдено модуль та екстремальну метрику). We investigate pairwise products of moduli of families of curves on a Riemannian Möbius strip and obtain estimates for these products. As one of the factors, we consider the modulus of a family of arcs from a broad class of families of this sort (for each of these families, we determine the modulus and extremal metric).