Линейные сингулярно возмущенные задачи с импульсными воздействиями - Мельник, Т.А. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлена близькість розв'язків лінійної сингулярно збуреної задачі з асимптотично великими імпульсними діями та відповідної виродженої задачі. We establish the closeness of solutions of a linear singularly perturbed problem with asymptotically large pulse influence and the corresponding degenerate problem.