Про диференційовність відображень скінченновимірних областей у банахові простори - Бондар, А.В. (Український математичний журнал, 1999)
Відомий критерій Степанова диференційовності (апроксимативної диференційовності) дійсних функцій поширюється на відображення підмножии із Rn у банахові простори, що задовольняють умову гострота Ріффела, зокрема, рефлексивні банахові простори. Для банахових просторів, які не задовольняють умову гостроти Ріффела, цей критерій не вірний. The well-known Stepanov criterion of the differentiability (approximate differentiability) of real functions is generalized to mappings of subsets of Rn n into Banach spaces satisfying the Rieffel sharpness condition, in particular, reflexive Banach spaces. For Banach spaces that do not satisfy the Rieffel sharpness condition, this criterion is not true.