Про теореми Леві—Бакстера для дробових полів. II - Булдигін, В.В.; Мельник, В.М. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено достатні умови, при яких дробові поля з функціями відгуку певного вигляду мають Леві - Бакстерову властивість на зростаючій параметричній множині. We establish sufficient conditions under which shot-noise fields with a response function of a certain form possess the Levy-Baxter property on an increasing parametric set.