Асимптотика логарифмічної похідної цілої функції нульового порядку - Заболоцький, М.В. (Український математичний журнал, 1999)
Знайдено асимптотичні формули для логарифмічної похідної цілої функції f нульового порядку, нулі якої мають кутову щільність відносно функції порівняння v(r)=rλ(r), де λ(r)—нульовий уточнений порядок рахуючої функції n(r) нулів f. We find asymptotic formulas for the logarithmic derivative of a zero-order entire functionf whose zeros have an angular density with respect to the comparison function v(r)=rλ(r), where λ(r) is the zero proximate order of the counting function n(r) of zeros of f.