До питання технології відновлення корінних типів деревостанів у Передкарпатті - Гаврусевич, А.М.; Гудима, В.М.; Мазур, І.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Висвітлюються питання актуальності агротехнічного догляду й освітлення в лісових культурах та пошуку ефективних прийомів відтворення корінних деревостанів у Передкарпатті. Обсуждаются вопросы актуальности агротехнического ухода, осветления в лесных культурах и поиска эффективных приемов восстановления коренных древостоев в Предкарпатье. Issues of an urgency of agrotechnical measures, early thinning in forest plantations and search of effective ways of original forest restoration in Pre-Carpathians are discussed.