Особенности решении сингулярных интегральных уравнений - Капустян, В.Е.; Ильман, В.М. (Український математичний журнал, 2002)
З точки зору особливостей диференційовних відображень знайдено залежність між розміром сім'ї сингулярних інтегральних рівнянь і типами особливостей їх розв'язків. From the point of view of singularities of differential mappings, we determine the dependence between the dimension of a family of singular equations and the types of singularities of their solutions.