Інваріантні геометричні об'єкт канонічного майже геодезичного відображення к π₂(e = 0) - Григор'єва, Т.І. (Український математичний журнал, 2002)
Для канонічного майже геодезичного відображення π₂(e = 0) доведено аналог теореми Бельтрамі теорії геодезичних відображень. Введено до розгляду канонічні π₂-плоскі простори, для яких отримано метрики в спеціальній системі координат. For the canonical almost-geodesic mapping π₂(e = 0), we prove an analog of the Beltrami theorem in the theory of geodesic mappings. We introduce canonical π₂-flat spaces and obtain metrics for them in a special coordinate system.