Про один метод введення локальних координат в околі інваріантної тороїдальної множини - Давиденко, А.А. (Український математичний журнал, 2002)
Розглянуто один метод введення локальних координат в околі m-вимірного інваріантного тора динамічної системи диференціальних рівнянь в евклідовому просторі Rⁿ у розмірностях, пов'язаних співвідношенням m + 1 < n ≤ 2m. We consider one method for the introduction of local coordinates in a neighborhood of an m-dimensional invariant torus of a dynamical system of differential equations in the Euclidean space Rⁿ in dimensions satisfying the inequalities m + 1 < n ≤ 2m.