Про один клас майже обмежених збурень гладких звужень замкненого оператора - Сторож, О.Г.; Шувар, О.Б. (Український математичний журнал, 2002)
Досліджується один клас збурень замкненого щільно визначеного оператора в гільбертовому просторі. Ці збурення змінюють область визначення оператора. Доведено, що збурений оператор S є замкненим та щільно визначеним. Побудовано спряжений оператор S*. We investigate one class of perturbations of a closed densely-defined operator in a Hilbert space. These perturbations change the domain of definition of the operator. We prove that the perturbed operator S is closed and densely defined. We construct the adjoint operator S*.