Глобальна λ-стійкість одного неавтономного квазілінійного рівняння другого порядку - Вітриченко, І.Є. (Український математичний журнал, 2002)
Одержано достатні умови λ-стійкості тривіального розв'язку одного квазілінійного диференціального рівняння другого порядку. We establish sufficient conditions for the λ-stability of the trivial solution of one quasilinear differential equation of the second order.