Топологические свойства периодических компонент структурно устойчивых диффеоморфизмов - Власенко, И.Ю. (Український математичний журнал, 2002)
Розглядаються періодичні компоненти структурно стійких дифеоморфізмів на двовимірних многовидах. Вивчаються їх властивості та дається топологічний опис їх меж. We consider periodic components of structurally stable diffeomorphisms on two-dimensional manifolds. We study properties of these components and give a topological description of their boundaries.