Наближення диференційовних періодичних функцій їх бігармонійними інтегралами Пуассона - Жигалло, К.М.; Харкевич, Ю.І. (Український математичний журнал, 2002)
Отримано точні значення і асимптотичні розклади верхніх меж наближень на класах періодичних диференційовних функцій бігармонійними інтегралами Пуассона. We determine the exact values and asymptotic decompositions of upper bounds of approximations by biharmonic Poisson integrals on classes of periodic differentiable functions.