Топологические свойства периодических компонент A-диффеоморфизмов - Власенко, И.Ю. (Український математичний журнал, 2002)
Розглядалядаються періодичні компоиепти A-дифеоморфізмів на двовимірних многовидах. Вивчаються ïxні властивості та наводиться топологічий опис ïx меж. We consider periodic components of A-diffeomorphisms on two-dimensional manifolds. We study properties of these components and give a topological description of their boundaries.