Аппроксимативные свойства метода Валле Пуссена - Степанец, А.И.; Рукасов, В.И. (Український математичний журнал, 2002)
Наведено огляд результатів, що стосуються наближення класів періодичних функцій за допомогою сум Валле Пуссена, одержаних різними авюрами фактично на протязі всього минулого століття. We present a survey of results concerning the approximation of classes of periodic functions by the de la Vallée-Poussin sums obtained by various authors in the 20th century.