Коректна розв'язність однієї задачі Коші - Літовченко, В.А. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлено критерій згортувачів у деяких просторах типу S, завдяки якому одержано корскіну розв'язність (в обидва боки) однієї задачі Коші у цих просторах. We establish a criterion for convolutors in certain S-type spaces. Using this criterion, we prove the correct solvability (in both directions) of one Cauchy problem in these spaces.