О новых типах ω-веерных классов Фиттинга конечных групп - Ведерников, В.А. (Український математичний журнал, 2002)
Побудовано нескінченну множину нових типів ω-віялових класів Фіттінга скінченних груп, відмінних під ω-локальних, отримано будову максимальних внутрішніх ω-супутників для основних із цих типів, встановлено зв'язок між ω-віяловими і Ω-розшарованими класами Фіттінга. We construct an infinite set of new types of ω-fibered Fitting classes of finite groups that differ from ω-local classes. We also describe the structure of maximal inner ω-satellites for the main types and establish a relationship between ω-fibered and Ω-foliated Fitting classes.