О распознаваемости группы E₈(q) по множеству порядков элементов - Алексеева, О.А.; Кондратьев, А.С. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено, що якщо скінченна група G має таку ж множину порядків елементів, як і група E₈(q), то O³(G/F(G)) ізоморфна групі E₈(q). We prove that if a finite group G has the same set of orders of elements as the group E₈(q), then O³(G/F(G)) is isomorphic to E₈(q).