Гипотеза В. И. Зенкова о парных р-силовских пересечениях групп Шевалле характеристики р - Войтенко, Т.Ю.; Левчук, В.Н. (Український математичний журнал, 2002)
Наведено всі групи Шевалле над скінченним полем довільної характеристики р, у яких індекс нормалізатора будь-якої пари силовських р-підгруп взаємно простий із р. We present all Chevalley groups over a finite field of arbitrary characteristic p in which the index of the normalizer of any pair of Sylow p-subgroups is relatively prime with p.