О конечных A-группах с дополняемыми неметациклическими подгруппами - Барышовец, П.П. (Український математичний журнал, 2002)
Вивчаються групи G, які задовольняють такі умови:
1) G - скінченна розв'язна група з неодиничним мегациклічним другим комутантом;
2) всі силовські підгрупи із G абелеві, але не всі елементарні абелеві.
Наведено опис будови таких груп з доповнюваними неметациклічними підгрупами. We study groups G satisfying the following conditions:

1) G is a finite solvable group with nonidentity metacyclic second derived subgroup;

2) all Sylow subgroups of G are Abelian, but not all of them are elementary Abelian.

We give a description of the structure of such groups with complementable nonmetacyclic subgroups.