Задача Коші для нерівномірно параболічних рівнянь з виродженням - Пукальський, І.Д. (Український математичний журнал, 2003)
У просторах класичних функцій з степеневою вагою доведено існування і єдиність розв'язку задачі Коші для нерівномірно параболічних рівнянь без обмеження на степеневий порядок виродження коефіцієнтів. Знайдено оцінку розв'язку задачі у відповідних просторах. In spaces of classical functions with power weight, we prove the existence and uniqueness of a solution of the Cauchy problem for nonuniformly parabolic equations without restrictions on the power order of degeneracy of the coefficients. We obtain an estimate for the solution of the problem in the corresponding spaces.