Глобальний атрактор неавтономного включення з розривною правою частиною - Капустян, О.В.; Касьянов, П.О. (Український математичний журнал, 2003)
Розглянуто неавтономне включення з правою частиною, що має в якості нижнього і верхнього селекторів функції з розривами першого роду. Доведено, що така задача породжує сім'ю багатозначних напівпроцесів, для якої існує компактний у фазовому просторі глобальний атрактор. We consider a nonautonomous inclusion the upper and lower selectors of whose right-hand side are determined by functions with discontinuities of the first kind. We prove that this problem generates a family of multivalued semiprocesses for which there exists a global attractor compact in the phase space.