Зображення алгебри, асоційованої з графом Дипкіпа E₇ - Островський, В.Л. (Український математичний журнал, 2004)
Описано структуру пар самоспряжепих операторі» А, В, спектр яких міститься в множині {±1/2, ± 3 / 2 } і для яких (A+B)²=I We describe the structure of pairs of self-adjoint operators A and B whose spectra belong to the set {±1/2, ±3/2} and for which (A+B)²=I.