Про властивості операториих поліномів типу Бернштейна, що наближають оператор Урисона - Демків, І.І. (Український математичний журнал, 2004)
Узагальнюються властивості поліномів Бернштейна на операторні поліноми типу Бернштейна, що наближають оператор Урисона. We generalize properties of Bernstein polynomials to Bernstein-type operator polynomials that approximate the Urysohn operator.