Простори основних і узагальнених функцій, пов'язані з узагальненим зсувом - Березанський, Ю.М.; Теско, В.А. (Український математичний журнал, 2003)
Наведено основні результати останніх років щодо узагальнення аналізу білого шуму, пов'язаного з сім'єю операторів узагальненого зсуву. We present main recent results on the generalization of white-noise analysis related to a family of generalized translation operators.