Качественное исследование сингулярной задачи Коши F(t, x, x′) = 0, x(0) = 0 - Зернов, А.Е.; Кузина, Ю.В. (Український математичний журнал, 2003)
Доведено існування та єдиність неперервно диференційовного розв'язку з потрібними асимптотичними властивостями. We prove the existence and uniqueness of a continuously differentiable solution with required asymptotic properties.