О цепной эквивалентности проективных цепных комплексов - Хмельницкий, Н.А. (Український математичний журнал, 2012)
Отримано необхiдну та достатню умову того, коли n-вимiрнi ланцюговi комплекси, складенi зi скiнченнопороджених проективних модулiв, можна стабiлiзувати вiльними модулями до ланцюгової еквiвалентностi. We obtain a necessary and sufficient condition for n-dimensional chain complexes composed of finitely generated projective modules to be stabilized by free modules to chain equivalence.