Про узагальнені розв'язки диференціальних рівнянь з кількома операторними коефіцієнтами - Чернобай, О.Б. (Український математичний журнал, 2012)
Доказана теорема о гладкости обобщенных решений обыкновенных дифференциальных уравнений с несколькими операторними коэффициентами. We prove a theorem on the smoothness of generalized solutions of ordinary differential equations with several operator coefficients.