Олександр Іванович Степанець (до 70-річчя від дня народження) - Горбачук, М.Л.; Задерей, П.В.; Луковський, І.О.; Макаров, В.Л.; Моторний, В.П.; Романюк, А.С.; Самойленко, А.М.; Сердюк, А.С.; Шарко, В.В. (Український математичний журнал, 2012)
Олександр Іванович Степанець — видатний український математик, спеціаліст у галузі теорії функцій, професор, член-кореспондент НАН України