Обратные неравенства для геометрического и степенных средних - Кореновский, А.А. (Український математичний журнал, 2012)
Встановлено точнi межi для додатного та вiд’ємного показникiв сумовностi середнього степеневого порядку функцiї, якщо це середнє задовольняє обернену нерiвнiсть Йєнсена. We establish exact bounds for the positive and negative exponents of summability of the power mean of a function in the case where this mean satisfies the reverse Jensen inequality.