Сильная суммируемость и свойства рядов Фурье - Лапласа на сфере - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2012)
Досліджується поведінка величин, що характеризують сильну сумовність рядів Фур’є – Лапласа, і на їх основі наведено деякі властивості рядів Фур’є – Лапласа функцій класу L₂(S^m−1). We investigate the behavior of quantities that characterize the strong summability of Fourier–Laplace series. On this basis, we establish some properties of the Fourier–Laplace series of functions of the class L₂(S^m−1).